Kan man leve et sundt liv som vegetar?

Sådan får du Ole Henriksens hjerne

Ole Juncker er en pessimistisk og stresset journalist, der altid ser problemer og halvtomme glas. Han føler sig ikke deprimeret, men får heller ikke det optimale ud af livet. Han har sat sig for at knække gåden bag verdens måske gladeste dansker, og forhåbentlig finde opskriften på det lykkelige liv.

ole henriksen

Ole og Ole starter med at få foretaget en lykkemåling. Alle grafer taler deres tydelige sprog. Når der var noget dårligt, lå Ole Henriksens grafer i bunden og Ole Junckers grafer tårnede sig op.

Det er ny viden, at man kan ændre sin hjernes fysisk. Man kan skabe nye positive forbindelser og med den rette træning få områder af hjernen til at vokse. John B. Arden er neuropsykolog, og bliver Ole Junckers videnskabelige rådgiver. For at få en glad hjerne, skal man træne igen og igen. Derfor beder han Ole om at sætte ind på social medicin, hjernegymnastik, motion, sund kost, søvn og nærvær. Vi følger Ole Junckers livsstilsændring og jagten på lykken med hjælp fra hjernescanninger, adfærdseksperter, psykologer, gentests og Ole Henriksen.

Historien er yderst interessant og meget aktuel i disse tider, hvor flere og flere lever med stress i større eller mindre omfang. Bogen er skrevet med humor, og flere gange tager jeg mig selv i at smile bredt eller smågrine, når Ole Juncker fortæller om Ole Henriksens glædesudbrud. Jeg synes, det er vildt, at man ved at ændre sin kost, søvnvaner og andre forhold kan få et langt bedre, skønnere og positivt liv. Jeg elsker denne bog. Alle der er i farezonen, for at få stress, burde læse den.

‘Sådan får du Ole Henriksens hjerne’ af Ole Juncker ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man leve et sundt liv som vegetar?