Træningsdagbog

Boghandlere i Berlin

Jeg var på studietur i Berlin med mit job – Arnold Busck. I to dage fra morgen til aften, var vi rundt for at se boghandlere, og få en masse inspiration. Det var fantastisk. Vi tog rigtig mange billeder, og diskuterede hver en lille detalje, der var at finde i alle butikkerne.

En af de boghandlere vi besøgte var Thalia.de Bücher, som ligger i centret Alexa. Lækker boghandel i 3 etager. Mellem 2. og 3. etage var der en 1/2 etage, som blev brugt til læsesal. Fedt koncept. Noget de er gode til i Tyskland, er at sælge bøger, der er mindre en en pocket bog. Som på billedet. Bøgerne er rigtig lækre, og udvalget var stort. De havde generelt et stort og bredt sortiment. Lige umiddelbart manglede der ikke noget.

bog

En anden boghandel var Dussmann das KulturKaufhaus. Det var vildt. Bogormens paradis. Denne boghandel som også er et kulturhus, var i 3 etager plus café i kælderen. Tænker at de må have haft alt i bøger, som er udgivet i Tyskland. For der skulle noget til for at fylde de hylder op. Overvejende bøger, ikke så mange papirvarer.

bog 2

KaDeWe er et stormagasin. I deres bogafdeling var det overvejende papirvarer og legetøj frem for bøger. De havde nok 200 skoletasker i butikken. Det siger bare lidt om størrelsen, i forhold til de danske boghandlere. Her var der også meget inspiration at hente.

bog3

3 boghandlere som absolut er et besøg værd. Det var de 3 stedet, som inspirerede mig mest, og der bliver brugt lang tid hvert sted. Berlin er en skøn og dejlig by på alle punkter.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsdagbog