Broccoli toppe

Sådan får du superhud

Mange kendte personligheder har udtalt sig om Anette Kristine Poulsens ekspertise om hudpleje, ingredienser og deres påvirkning på huden. Som altid er jeg jo skeptisk, og tænker straks, jeg må læse bogen, og se om jeg overhovedet får noget ud af den. For det kan da godt ske, at hun er ekspert, men virker det på mig?

poulsen

Til min store glæde kan jeg svare, ja.. det virker faktisk på mig. Bogen er meget brugervenlig, og kan virkelig bruges til noget. Jeg supplerede bogen med hendes Blog, hvor hun bl.a. anbefaler gode produkter til forskellige hudtyper.

Ud fra hendes anbefalinger har jeg købt en mild eksfolierende rensemælk fra pHformula E.X.F.O. Cleanse. Rensemælken indeholder frugtsyre som modvirker akne, pigmentforandringer og glatter rynker. Min hud er lidt uren, og jeg synes faktisk for første gang i lang tid, at jeg kan se en forskel. En anden ting hun skriver om igen og igen er, hvor meget huden har brug for A-vitamin. A-vitamin modvirker det samme som frugtsyre, og fåes i forskellige styrker. Den A-vitamin creme jeg bruger, er en natcreme, og må ikke bruges i dagslys. Den er så lækker, og huden bliver blød, lige så snart den bliver smurt på. Den er også fra pHformula.

Den sidste creme jeg har prøvet, som Anette har anbefalet, er Bioeffect daytime creme. Nøj mand. Jeg har prøvet mange og dyre cremer, men denne er da klart toppen. Jeg kan mærke, hvordan den trænger ned i huden, og giver lige præcis det fugt, min hud behøver.

IMG_0417

Jeg er absolut ikke færdig, med at køber produkter på Anettes anbefaling, og min bog står også fremme hele tiden, for jeg bruger den som et opslagsværk.

Nu ved jeg nemlig også, at Anette Kristene Poulsen ved, hvad hun snakker om.

Sådan får du superhud af Anette Kristine Poulsen ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

1 kommentar

  • Bioeffect er virkelig et godt produkt. Det er dyrt, og derfor var jeg også skeptisk i starten – men det er ret godt.
    Jeg har tit gjort det, at jeg har købt deres 30 dages treatment. Så er det ligesom overstået og så kan jeg gøre det om måske 12 måneder igen.

    Jeg har købt den 30 dages treatment hos Spashop – http://www.spashop.dk/maerker/bioeffect.html

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broccoli toppe