Broccoli toppe
De er vildt lækre. Kan serveres som forret med ketchup eller som tilbehør til hovedretten. Er der rester i overskud, er de skønne til madpakken næste dag. De er gode både varme, lune og kolde.
1 bundt broccoli
1 æg
2/3 kop rasp
1/4 kop forårsløg
2/3 kop cheddar
1 fed hvidløg
salt
chilisovs
Rengør broccolien og kom hovedet i kogende vand med salt i 2 minutter. Derefter skal den hakkes, så den bliver helt fin. Pisk æg og tilsæt med rasp. Rengør og finsnit forårsløg, som tilsættes med cheddar og hvidløg. Tilsæt salt og chilisovs efter behov. Rør det hele godt sammen i en skål.
Brug en ske og form små toppe med den ene hånd. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen i 16 til 18 minutter på 200 grader. Eller til de er sprøde i kanten.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu