Fitnesstid på ferien

A-vitamin fra PHformula

Jeg vidste ikke, at A-vitamin til huden var så vigtig, som den er. A-vitaminsyren er veldokumenteret, og står ikke til diskussion når det gælder nedenstående virkninger.

Modvirker akne – Glatter rynker – Lysner solskadet hud

Vitaminet er det, man kalder cellekommunikerende, og det betyder, at A-vitaminer er i stand til at få cellerne til at makke bedre ret på en sund og frisk måde. Den giver en lysere og mere glat overflade, fordi hudcellernes omsætningshastighed bliver speedet op.

Det er en meget kraftfuld ingrediens, som er i stand til at påvirke hudcellers opførsel. A-vitamin er et meget krads produkt, og findes i flere forskellige styrker. Hvis du oplever, at din hud bliver tør, rødmer og næsten flager, bruger du enten for meget A-vitamin eller en for krads styrke.

Avitamin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har i mange år købt mig fattig i lækre cremer, og nu har jeg endelig fundet den helt rigtige. Jeg bruger PH Formulas A-vitamin creme om natten. Jeg kan uden at blinke med øjnene sige, at det er den bedste natcreme, jeg nogensinde har brugt. Den er så lækker. Jeg kan mærke, hvordan den trænger ned i huden, og efterlader den blød og glat. Jeg føler mig helt ny i huden, og glæder mig hver aften til at bruge den. Sådan har jeg aldrig haft det med cremer før.

A-vitamin er en lysfølsom ingrediens, derfor bruger jeg kun cremen om natten.

A-vitamin fra PHformula ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitnesstid på ferien