Egypten med vandland

Smart

Fantastisk og lækker mode-guide-bog som er lige mig. Sidsel & Frederikke guider mig igennem måske ikke den perfekte garderobe, men så en bedre garderobe og mindre fejlindkøb. Hvordan får man de perfekte jeans, hvordan behandler man kashmiruld, hvad prioriterer man, når man er stået op 5 minutter efter, man skulle være mødt o.s.v.

Jeg nød bogen fra start til slut. Jeg elsker tøj, mode og tips og tricks omkring det. Jeg kunne bruge mange tips fra bogen. Nogle kendte jeg i forvejen, men det er altid godt lige at få den opfrisket.

smart

Det værste er bare, at jeg nu har lyst til at bruge en månedsløn på at shoppe og glemme alt om, at mine børn også har brug for nyt tøj😜

Min shoppingplan er:

At næste tøjkøb er ‘de perfekte jeans’. Inden jeg går på jagt, læser jeg lige afsnittet om det igen. Så jeg kan blive helt klar.

Jeg er dårlig til at gå på udsalg, men det vil jeg også prioriterer i fremtiden. Har jo før fundet lækre ting til billige penge.

At købe en kashmirtrøje.

At få styr på den basisgarderobe. Jeg har nemlig ofte tøjkrise.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Egypten med vandland