Mål for februar

Sort Daggry / Sort Morgen

Bogen udkom med titlen Sort Daggry. Den blev tilbagekaldt kort tid efter, og udkom igen, men denne gang med titlen Sort Morgen.

3. bog i serien af Cilla & Rolf Börjlind om den unge drabsefterforsker Olivia Rønning, hendes chef Mette Olsäter og Tom Stilton. Jeg er ret vild med den nervepirrende serie og de 3 hovedpersoner. Bogen er velskrevet, og lever op til de to første bøger. Spændingen er i top hele vejen, og historien har flere uventede drejninger. Jeg glæder mig allerede til 4. bog.

bog

Olivia Rønning er vendt tilbage til politiet efter et sabbatår, og arbejder nu i det lille samfund Höganäs. Her stilles hun og rikskrim overfor en makaber mordsag, hvor en lille pige er blevet myrdet i sin egen have. Kort tid efter begås et næsten identisk mord, men denne gang i Stockholm. Sagen viser sig at have forbindelse til den sag, der fik Tom Stilton, til at miste sin stilling som efterforskningsleder hos politiet.

Efterforskningen fører til afsløringer af både racister, nethadere, nynazistiske celler og videre til et kollektiv fra 70’erne, som bærer på en stor og mørk hemmelighed. Tom er selvfølgelig på banen igen, da han nu får mulighed for at opklare sagen, han aldrig har glemt.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mål for februar