Midnatssol

Fyldte tomater

Fyldte tomater er lækkert tilbehør til mange retter. Her spiser jeg dem med fyldt hjertesalat og champignonspaté. Opskriften på fyldt hjertesalat ligger allerede på bloggen.

Fyldte tomater

8 mellemstore tomater

25 g couscous

1 mellemstort rødløg

1 spsk. olivenolie

1 fed hvidløg

200 g feta

1 tsk. organo

1 tsk. chiliflager

aftensmad

Varm ovnen op til 180 grader. Skær toppen af tomaterne, ca. 1 cm nede. Brug en ske, og grav al indmaden ud at tomaterne. Smid de hårde stykker væk, og kom kerner og saft i en skål. Rør couscoussen i. Sæt de udhulede tomater i fadet. Hvis de vælter, kan du støtte dem med små stykker sammenkrøllet stanniol. Pil løget, og skær enderne af. Skær begge halvdele i tynde skiver, og skær skiverne i små stykker. Hæld olien på en stegepande, og varm den op over middel varme i 1 minut, Kom løgene på, og steg dem i 7 til 1o minutter, til de er bløde. Pres hvidløget ned til løgene, og steg videre i 1 minut. Hæld couscoussen i en sigte, og lad den dryppe af. Hæld væden fra fetaen. Skær den i terninger på 1 x 1 cm. Kom feta, couscous, løg, chili og oregano i en skål, og bland godt. Brug en ske, og fyld blandingen i tomaterne. Pres den godt ned. Sæt fadet i ovnen, og bag tomaterne i 25-30 minutter, eller indtil de er møre.

Velbekomme ♣

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midnatssol