Fyldte tomater
Fyldte tomater er lækkert tilbehør til mange retter. Her spiser jeg dem med fyldt hjertesalat og champignonspaté. Opskriften på fyldt hjertesalat ligger allerede på bloggen.
Fyldte tomater
8 mellemstore tomater
25 g couscous
1 mellemstort rødløg
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
200 g feta
1 tsk. organo
1 tsk. chiliflager
Varm ovnen op til 180 grader. Skær toppen af tomaterne, ca. 1 cm nede. Brug en ske, og grav al indmaden ud at tomaterne. Smid de hårde stykker væk, og kom kerner og saft i en skål. Rør couscoussen i. Sæt de udhulede tomater i fadet. Hvis de vælter, kan du støtte dem med små stykker sammenkrøllet stanniol. Pil løget, og skær enderne af. Skær begge halvdele i tynde skiver, og skær skiverne i små stykker. Hæld olien på en stegepande, og varm den op over middel varme i 1 minut, Kom løgene på, og steg dem i 7 til 1o minutter, til de er bløde. Pres hvidløget ned til løgene, og steg videre i 1 minut. Hæld couscoussen i en sigte, og lad den dryppe af. Hæld væden fra fetaen. Skær den i terninger på 1 x 1 cm. Kom feta, couscous, løg, chili og oregano i en skål, og bland godt. Brug en ske, og fyld blandingen i tomaterne. Pres den godt ned. Sæt fadet i ovnen, og bag tomaterne i 25-30 minutter, eller indtil de er møre.
Velbekomme ♣
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu