Souffle med spinat, penne & ost

Drik mere vand

Drikker du nok vand?

Det er så vigtigt for kroppen at drikke vand. Når jeg tænker på, hvor meget vand gavner, kan jeg undre mig over, at det er så svært, at huske at drikke. Vand giver både pænere hår og hud, udrenser kroppen, styrker og giver udholdenhed. Man kan undgå hovedpine, svimmelhed og koncentrationsbesvær, og så gavner det helt sikkert meget andet.

IMG_0161

Jeg er så dårlig til at drikke generelt, men jeg øver mig hver dag.

Jeg starter med at drikke et glas vand til morgenmaden. Når jeg er hjemme, pifter jeg vandet op med frosne eller friske frugter. Det smager lækkert. Når jeg er på arbejde, har jeg altid vand stående, synligt tæt hvor du sidder eller står og arbejder.

IMG_0150

Jeg fylder en flaske med vand hver morgen, når jeg møder ind på arbejde. Så aftaler jeg med mig selv, at jeg skal drikke det hele, inden jeg går hjem, og helst fylde den op i løbet af dagen. Det går som regel ret godt.

Engangsflasker er ikke beregnet til at fylde op igen, og så kommer de hurtigt til at lugte, og bliver ulækre. Jeg har købt en drikkedunk til formålet. 

Husk at drikke mere vand, det betaler sig ♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Souffle med spinat, penne & ost