Negle hos Colourcat

Blomkål i flødesovs

Velsmagende sund og lækker ret.

I 1998 arbejdede jeg på en pub i London, i 3 måneder, sammen med min veninde. Vi spiste aftensmad på pubben hver aften, da det var inkluderet i lønnen. De andre fik mad fra dagen før eller fra fryseren, men fordi jeg var vegetar, fik jeg frisk mad hver dag. Det var ret lækkert mad. En af retterne var blomkål i flødesovs, som jeg fik 5 til 6 gange, og jeg elskede det.

Det er bestemt ikke den rigtige opskrift, jeg bruger, for den fik jeg aldrig, så jeg efterligner, så godt jeg kan, og broccolien har jeg selv tilsat.

Aftensmad

 1 glas hvidvin, 1 blomkål, 1 broccoli, 1/2 l piskefløde, 1/2 l minimælk, 2 grønsagsbouillonterninger og peber efter behov.

Hæld vinen op i et glas, og nyd det mens du laver maden.

Blomkål og broccoli renses i koldt vand og plukkes i buketter. Læg dem i et ovnfast fad, og hæld fløde og mælk over. Tilsæt bouillonterningerne og peber efter behov. Retten skal stå i ovnen i 1 time og 15 minutter på 200 grader, og rør rundt hver 15 minutter. Kan evt jævnes lidt.

Server den i det ovnfaste fad, og komplimenter den med frisk pasta og quornfilet.

God appetit og god weekend.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle hos Colourcat