Vegetarmad på grillen

Absolut ynglingsserie

Profileringseksperten Katrine Wraa er hovedpersonen i denne fantastiske serie skrevet af  forfatter-/ægteparret Øbro & Tornbjerg.

øbro

Skrig under vand: Kathrine Wraa er både psykolog og profileringsekspert. Hun arbejder til hverdag i England, men bliver hentet til drabsafdeling i København, for at hjælpe med opklaringen af en sag. Hun og Jens Høgh jagter en skrupelløs morder, som pludselig kommer meget tæt på. 

Djævlens ansigt: Kathrine efterforsker en mordbrand. Hun møder de mest kreative kriminelle mennesker, der vil gå igennem ild og vand, for ikke at blive opdaget. Kathrines privatliv bliver også sat på en prøve, da hun får en meget uventet besked.

Evas sidste nat: Jakob Wilder er journalist, og finder en dag, et gammel billede af Kathrines mor, imellem nogle meget afslørende dokumenter. Kathrines mor døde år tilbage en naturlig død. På billedet står hun sammen med betydningsfulde og skrupelløse mænd fra både Danmark og Rusland. Det hele bliver lidt mystisk, og Kathrine begynder en jagt på sandheden om sine forældre.

Det norske job: En efterlyst drabsmand og smugler er dukket op på den anden side af jorden. Han er skyld i, at Kathrine måtte slå en mand ihjel i selvforsvar, under afsløringen af hans kriminelle organisation. Både det amerikanske og britiske politi er også ind over for at anholde drabsmandens narkoleverandør. En magtkamp i krigen mod de kriminelle byder på mere ondskab end man regner med.

Femte bog i serien udkommer til foråret 2016 og hedder Pigen og vogteren. 

Skrig under vand vandt Politikens krimikonkurrence i 2010.

Øbro1

Serien er meget gennemtænkt, velskrevet og realistisk. Jeg havde lyst til at følge med lige fra første linje, og bliver draget gennem historien. Jeg vil have mere, og ønsker ikke den nogensinde ender. Den læselyst de vækker i mig, er fascinerende. Øbro & Tornbjerg har virkelig noget at byde på. Inden næste bog udkommer, kan man jo glæde sig til Tornbjergs debutroman som udkommer 24. september, og hedder Drengen fra Godhavn.

Har du lyst til at læse mere om forfatterparret og deres arbejde, så klik ind på www.obro-tornbjerg.dk

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarmad på grillen