Grønsagslasagne
I dag bestod aftensmaden af lækker grønsagslasagne, som er en af mine favoritretter. Vi laver den sådan…. til 4 personer.
2 dåser flåede tomater, 3 fed hvidløg, 1 bouillonterning & peber efter behag, blendes.
1 broccoli, 2 peberfrugter, 1 pastinak, 1/2 gulerod, 1 bakke champignon, 2 løg hakkes i fine stykker og steges på panden i lidt olie i 10 min. Herefter blandes grønsagerne med tomatsovsen.
Samtidig laver du bechamelsovs: 4 dl. mælk, 2 spsk. mel, 300 g revet cheddarost & muskatnød efter behag. Rør først mælk og mel sammen. Tilsæt herefter cheddarost og muskatnød. Koges på svag varme til det bliver en cremet sovs. Husk at rør jævn tit.
Start med grønsagsblandingen i bunden af fadet, så grovlasagnepladerne og bechamelsovsen. Vi laver lasagnen i 3 lag.
Varmes i 40 min. på 200 grader. 10 min. før den er færdig, kommes der revet cheddarost på toppen.
Server evt. salat til.
Go appetit.
Janni
Ingen kommentarer endnu