Vegetarudgaven af Røde Bøffer
Hos os er det min mand, der laver aftensmad. Han er først hjemme til hverdag, og med 2 mindre børn der er sultne, når de kommer hjem, er det bare mest praktisk. Så når jeg kommer tidligt hjem fra arbejde, står maden på bordet. Og med årene bliver den bare bedre og bedre. Total luksus.
I dag stod den på røde bøffer, salat og pasta med tomatsovs.
Opskriften kommer fra kogebogen “Go Green” fra forlaget High on life. Røde bøffer er en af juicekongen Mads Bo´s ynglingsopskrifter, og jeg er helt enig. De er eminente. Mads Bo er manden til venstre på bogen.
Opskriften lyder til 4 personer:
1 kg rødbeder, 150 g fetaost, 3 fed hvidløg, 1 dl havregryn, 2 til 3 æg, 1 dl grønsagsbouillon, 2 spsk mel – gerne speltmel, 1 håndfuld timian, 1 håndfuld rosmarin, salt og peber.
Riv rødbeder og hvidløg fint på et rivejern eller i en foodprocessor. Bland de øvrige ingredienser i og lad gerne “farsen” hvile i køleskabet nogle timer. Pres saften ud af farsen med hænderne og form og steg rødbedebøfferne på panden i kokosfedt.
Og sådan ser vores køkken så ud, når maden er serveret, takket være min mand :).
Godt han selv skal rydde op.
Janni
Ingen kommentarer endnu