Malstrøm af Helle Mogensen

Majbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha & People's//

I denne måned kommer der til at handle om livsbekræftende venskaber og hævn. To helt forskellige emner, men ikke mindst spændende emner.

Nattens Børn af Camilla Läckberg

Camilla Läckberg er endnu engang på banen med en fin lille bog. En fortælling om hævn, som helt bestemt må være hendes speciale. Hun er rigtig god til at opdigte og skrive om hævn, og jeg glæder mig nu til endnu en historie fra hendes side. Bogen har en perfekt størrelse til både tasken og stranden.

En sommer i Brighton af Lucy Diamond

Jeg elsker bøger om sommer og strand, så jeg kan drømme mig væk. Og ikke mindst om livsbekræftende venskaber, hvilket jeg håber at få her. Jeg har for nyligt stiftet bekendtskab med denne forfatter, og det var helt sikkert et godt bekendtskab, som jeg glædes over nu fortsætter.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malstrøm af Helle Mogensen