Madplan januar

Januarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra People's//

Godt nytår til alle. Så starter et nyt bogår. Håber det må blive godt med mange uforglemmelige og magiske læseoplevelser. Mit bogår starter ud med 2 bøger af Lucy Diamond.

Caféen i Cornwall af Lucy Diamond

Lucy Diamond har mange udgivelser på sit CV. Hun har solgt knap 1 million bøger  indenfor børne- og voksenlitteratur. Omslaget er flot og drømmende, og i disse coronatider, er det perfekt at drømme sig væk til hygge ved vandet og på strandcaféen. Jeg glæder mig til at rejse med til Cornwall.

Flere historier fra caféen i Cornwall af Lucy Diamond

Selvom julen er slut, er jeg ikke færdig med julehistorierne. Har der lige sneget sig et sidste juleeventyr ind, for jeg bliver nød til at læse første bog om Evie, før jeg kan læse julehistorierne. Men hvad er bedre end at trække julemagien ud og afslutte januar med en skøn juleoplevelse.

Bogen indeholder 3 julenoveller, og er en fortsættelse af Caféen i Cornwall. Forfatteren kunne ikke slippe Evie, og derfor måtte der komme 3 julenoveller, så vi kan følge hende lidt endnu.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan januar