Micellar water 3i1 fra Rituals

Konkurrence 3. søndag i advent

//Reklame - produkter fra Polhem Denmark & Rituals//

Jeg har i samarbejde med Polhem Denmark & Rituals fået lov til, at udlodde disse 2 fantastiske produkter i en adventspakke. Jeg har valgt produkterne, fordi jeg selv synes, at de er lækre at bruge, og har en dejlig duft. Har du lyst til at prøve lykken, kan du deltage i konkurrencen på min Facebookside og Instagramside. Held & lykke.

Du kan læse mere om de 2 produkter nedenfor.

Begge produkter er fra kollektionen The Rituals of Mehr, og dufter skønt af sød appelsin og ceder træ.

Loving body cream

Alt er ekstremt lækkert ved Rituals body cream. Æsken er flot og indbydende, cremen har den lækreste konsistens, og så dufter den af spaophold og ferie i sydens sol. Selv Jens (min mand) siger, at den dufter dejligt. Han kan dufte det, hver gang jeg har brugt den.

Jeg har prøvet mange body lotions, body cremer og body butter, og det er ikke mange, der er virkelig gode, men denne her er et rigtig godt bud. Den giver bløde og glatte ben, og fugtniveauet er i top.

Shower Oil

Denne bruseolie er fyldt med lækre olier og ingredienser. Når du bruger den i badet, forvandler olien sig i en blanding med vand til lækkert skum. Din hud bliver blød og dejlig efter brug, og kommer til at dufte himmelsk.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Micellar water 3i1 fra Rituals