Rispapirsruller med falaffel og grønt
Luca er meget interesseret i at lave mad, og det skal helst være kinesisk, japansk eller asiatisk. Så nu har vi også prøvet at lave rispapirsruller. Det er meget nemt, og kan anbefales til, når børn skal lave mad selv.
Til 2 personer
- 4 stk. rispapir
- 8 falafler
- 1 gulerod
- 1 avocado
- 2 tomater
- Salsa
- 1 pose ris
- Salt og peber efter behov
Varm falaflerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Kog en pose ris, og følg også her anvisningen på pakken. Snit alle grøntsagerne, og skær dem i tynde skiver.
Find en stor skål, der er større i diameter end selve rispapiret, og fyld den med kold vand. Dyp et stykke rispapir i vandet i ca. 1,5 minut. Tag rispapiret op af vandet, og lad det dryppe af. Fyld grønt, protein, ris, salsa og andre krydderier på rispapiret, og placer det i midten, så siderne holdes fri. Først bukkes siderne ind, og derefter rulles papiret sammen.
Håndfuld 1 + 2 – Gulerod og tomater
Håndfuld 3 – Falaffel
Håndfuld 4 – Ris og rispapir
Fedt – Avocado
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Salsa, salt og peber
/Janni
Ingen kommentarer endnu