5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

Augustbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha Forlag//

Det gode ved at læse er, at man kan gøre det over alt. Det kan være på terrassen, ved poolen, i frokostpausen, i bussen, mens du venter, eller inden du falder i søvn. Hvis du vil prioritere din læsetid, så tænk over de muligheder du har i løbet af din dag. Kun fantasien sætter grænser, men den bliver også forbedret af at læse bøger.

Mormor dansede i regnen af Trude Teige

Trude Teige er en norske forfatter og ny for mig. Hun har skrevet historiske romaner, krimier og en kogebog. Denne bog er den første, der er udkommet på dansk. Bogen handler om 3 generationer af kvinder, der rammes af en gammel frygtelig hændelse fra krigen i Tyskland. Jeg elsker romaner, der er baseret på virkelige hændelser, og det er denne historie.

Havunger af Helle Mogensen

Havunger er Helle Mogensens debutkrimi fra 2019. Den handler om at se sin fortid i øjnene, og kæmpe for en bys overlevelse, efter et lig er skyllet op på stranden. Jeg glæder mig til at læse om Hvertsund, da jeg selv er kommet en del på Mors som barn. Serien handler om psykolog Anne Lebæk, og 2’erne er også udgivet.

Hvad skal du læse i august?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august