Familie for begyndere af Sarah Morgan

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

I dag starter min sommerferie, men ikke med de bedste vilkår. For en uge siden faldt jeg i haven og vred om på min ankel. Selvom der er gået en uge, kan jeg stadig ikke støtte på foden, og hopper rundt på krykker. Det er simpelthen så hårdt, men heldigvis har min mand i dag skaffet mig en kørestol til vores ferie på Fanø, som starter i morgen. Der er jo stadig sommerferie, og vi skal selvfølgelig ud at opleve noget, trods dårlige ods lige pt.

Luca og jeg har spist til aften på ToastIt i Aarhus. Deres sandwichs var lækre, og ikke mindst deres hjemmelavede chips. Hyggeligt lille sted, som er et besøg værd.

Jeg har lavet en liste med aktiviteter til børnene i ferien. Jeg er selvfølgelig selv lidt begrænset i min bevægelse, men lidt kan jeg da, og måske du bliver inspireret her.

Vi har købt 2 gummibåde med åre og pumpe. Dem skal vi selvfølgelig have en tur med til stranden.

Jeg har hygget mig med en mini-spa-dag med mani- og pedicure og ansigtsmaske. Det er altid afstressende og lækkert, at hygge sig med.

Endelig fandt jeg det perfekte øjenbrynssted. Kenny Anker Brows i Salling i Aarhus. Det var dyrt, men alle pengene værd. Læs mere her.

I juli måned vil jeg følgende…

  • Bade i havet. Har stadig mit første havdyp tilgode i år.
  • På fotosafari på Fanø (i kørestol).
  • Købe øl hos Fanø Bryghus.
  • Købe mig selv et par nye lækre sandaler.
  • En endagstur til Flensborg, og handle lidt ind ved grænsen.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juli måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie for begyndere af Sarah Morgan