5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i Maj

Majbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Harper Collins & Alpha//

Denne gang skal jeg et smut forbi blomsterhandleren, med kæreste og 2 bonuspiger på sommerferie, og lytte til 15 kvinders historier. Endnu engang tegner det til at blive en god bogmåned.

Familie for begyndere af Sarah Morgan

Jeg har for nyligt skrevet et indlæg om Sarah Morgans danske forfatterskab her. Jeg er vild med hendes bøger, og begejstringen vil ingen ende tage over, at en ny bog ligger klar. Et familiedrama er under opsejling inden starten på en sommerferietur, og med en ny kæreste samt hans 2 piger, skal det nok blive både interessant og spændende.

En rigtig dame af Heidi Kølle Andersen

Jeg er meget spændt på denne bog. Den lyder interessant, og jeg kan godt lide idéen om at læse 15 forskellige kvinders historier. Jo ældre jeg bliver, jo mere synes jeg, at kvindehistorier om livet og alt man skal gå igennem som kvinde, mor, ægtefælde eller kæreste er interessant. Noget man kan leve sig ind i og forholde sig til. Så denne glæder jeg mig også til.

Hvad skal du læse i maj?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i Maj