5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april

Aprilbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Alpha & Integration//

Rejsetrangen presser sig på for mit vedkommende, og hvor er det bare skønt, at jeg så har bøgerne. Nyt rejsemål i den fiktive verden bliver Japan, og det bliver spændende. Men en tur til Paris og England er også altid velkommen her.

Den hemmelige arv af Natasha Lester

Den første bog jeg læste af Natasha Lester, var så anderledes og helt fantastisk. Og efter sådan en skøn læseoplevelse, bliver jeg ret lykkelig, når der kommer en ny bog af forfatteren. Endnu engang er bogen baseret på virkelige beretninger, hvilket er helt vildt spændende. Handlingen foregår bl.a. under 2. verdenskrig i 1939 i England, med kvinder i hovedrollerne, der kæmper i en mandsdomineret verden. I 1947 kommer vi med en modedesigner til Paris, og vender tilbage til Cornwall i England i år 2012.

Dansende Biler af Camilla Nellemann

Japan har aldrig rigtig sagt mig noget, men min datter er blevet vild med japanske animefilm, mangabøger, figurer og andet japansk. Hun skal konfirmeres næste år, og det eneste hun ønsker sig, er en tur til Japan. Så af den grund er jeg selv begyndt, at få øjnene op for Japan. Med denne bog regner jeg med, at få en lille forsmag på en tur til Japan, hvilket jeg glæder mig til.

Hvad skal du læse i april?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april