Rejs verden rundt med bøger

Februarbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra HarperCollins//

Det bliver en rigtig god februar måned med spændende historier og flotte bookcovers. Jeg glæder mig meget til begge bøger, da jeg er sikker på, at det bliver både interessant og spændende.

Den magiske boghandel – Tilly og bogvandrerne af Anna James

Der er 3 grunde til, at jeg har valgt denne bog. Den første er, at min kollega Anna har anbefalet den mange gange, fordi hun synes, at det er en skøn fortælling. Og mund til mund anbefalingen er bare det mest kraftfulde marketingværktøj, når det kommer til bøger. Den anden er, at jeg har et særligt sted i mit hjerte til smukke bookcovers, og sidst men ikke mindst foregår historien mit yndlingssted, nemlig i en boghandel.

Ulvesommer af Hans Rosenfeldt

Jeg er vild med serien om Sebastian Bergman, som Hans Rosenfeldt har skrevet med Michael Hjort. Jeg er vild med Sebastian Bergman. Han er skøn, men samtidig kender jeg ikke nogen, som er så ubehøvlet som ham, hvilket er det, jeg elsker ved serien. Derfor bliver jeg også nød til at læse denne bog, og håber der er en snert af det, som jeg også kan lide i den anden serie.

Hvad skal du læse i februar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejs verden rundt med bøger