Isola af Katrine Engberg

Decemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Forlaget Alpha//

I december måned får jeg lov til at være teenager igen, sladre om mine veninder og snakke om de søde drenge. Og så skal jeg være med i tre kvinders hævn. Lige fra den ene yderlighed til den andet.

Nådesløse kvinder af Camilla Läckberg

En kort lille fortælling som er perfekt i denne travle juletid. Jeg elsker Camilla Läckbergs måde at skrive på. Den er så spændende og fængende, og når jeg først går igang med en af hendes bøger, har jeg ikke lyst til at stoppe igen før historien er slut. Derfor glæder jeg mig også til denne bog.

Øen af Nillou Zoey Johannsen

Endnu en fin lille bog, og denne gang med en forfatter, jeg ikke har læst noget af før. Historien handler om en ung pige, der er flygtet fra Iran. Forfatteren er selv flygtet fra Iran med sin mor som 8 årig, så jeg tænker, at hun trækker paralleller mellem sin egen oplevelse og hovedpersonens. Historien er skrevet i dagbogsform, og jeg tror, at det bliver en spændende fortælling.

Hvad skal du læse i december?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isola af Katrine Engberg