5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

Villa Serenas hemmelighed af Domenica de Rosa

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Gads forlag//

Forsider betyder meget for mig. Ofte vælger jeg mine læseoplevelser på grund af forsiden, hvilket er tilfældet med denne bog. Og nu hvor jeg i år skal holde ferie i Danmark, er det vidunderligt, at kunne drømme sig til sydens sol i Italien og måske få en lille kærlighedsromance med i prisen.

Emily Robertsen bor i Toscana med sin mand og 3 dejlige børn. De faldt for det skønne hus, langt oppe ad grusvejen, og har nu sat det i stand. Udsigten er fantastisk, og alt er idyllisk og smukt. Lige indtil Emilys mand vil skilles og flytte tilbage til England.

Emily skriver klummer om Toscana, til en avis hjemme i England, og da manden skrider, ændre klummerne karakter, og Emily bliver fyret. Hun står nu alene tilbage i et fremmed land, et meget dårligt sprogforråd, og ingen penge.

Emily jagter drømmen om et liv med en ekskæreste, hun ikke har set i rigtig mange år, samtidig med alle de udfordringer singlelivet og børn giver. Alligevel overgiver hun sig langsomt til et nyt og anderledes liv, med nye bekendskaber og fantastiske oplevelser.

Livet arter sig ikke altid, som man troede. Når en dør lukkes er det skidt, man bliver trist, og man kan ikke se sig ud af det. Dette er sket for Emily. Først rejser manden, så mister hun jobbet, og så er hendes italiensk iøvrigt ret dårligt. Hun ved ikke, hvordan hun skal klare hverdagen alene med tre børn uden penge. Men ofte åbnes nye døre, og alt bliver måske bedre og mere fantastisk.

Jeg var meget begejstret for beskrivelserne af Villa Serena og området. Der blev åbnet op for den store fantasi, og min egen drøm om at bo i Spanien i en længere periode. Beskrivelserne var drømmende, forførendende og vidunderlige. Og ikke mindst udgravningerne i baghaven var spændende at læse om.

Emilys ene datter har en spiseforstyrrelse, men der bliver ikke gjort noget ved det. Det er faktisk ret trist. Jeg ved godt, at det kan være svært at genkende en spiseforstyrrelse fra slankekure, diæter og vægttab, men når selv en fremmed der kommer på besøg, kan spotte det på lang afstand, undrer det mig, at det bare går stille hen, uden nogen form for samtaler, konfrontation eller tvunget terapi.

Sikke en ekskæreste. Hvad tænker du om ham? Emily har stalket ham i flere år via de sociale medier og på nettet, og så sker det pludselig. Hun får en invitation af hans mor, til at komme til åbningen af hendes nye restaurant i Bologna, og Michael kommer selvfølgelig også. Jeg synes dog, at det er en foruroligende måde de endelig mødes på. Og hvad tænker han, da han møder op på hendes adresse for at hente hende. Kan man overhovedet det uden forudgående aftale?

Hvis du kunne lide denne bog, kan du også læse:

Villa Serenas hemmelighed af Domenica de Rosa fra Gads forlag ♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august