Den lille butik med de lykkelige slutninger af Jenny Colgan

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juni

Det kribler i mig for at komme ud i sommerlandet og nyde solen, varmen og udendørs aktiviteter. Især vil jeg gerne til stranden og måske ro i kajak eller stå på SUP Board. Hvis det regner, er jeg også klar på sofaen til endnu et afsnit af Riverdale på Netflix.

Mette F. har nu afgjort, at vi skal holde vores sommerferie i Danmark, på Fyn og øerne. Her kan du se vores liste over steder, vi skal udforske. Så nu skal vi bare have lejet en campingvogn.

Jeg er igang med at se Netflix serien Riverdale, og kan næsten ikke løsrive mig. Så snart jeg øjner en lille mulighed, smider jeg mig på sofaen og se den. Den er mega spændende, og der er virkelig gang i den. Man keder sig ikke.

Jeg fik holdt den skønneste hjemme-spa-dag. Det er noget så hyggeligt, og en god måde lige at blive nulstillet på, og skabe lidt luksus i hverdagen. Læs mere her.

Det allerbedste er, at jeg endelig er blevet færdig med barnets bog til både Luca & Matti. Den opgave har hængt de sidste 2 år. Alt er nu udfyldt, og masser af billeder er klistret i. Det er den skønneste følelse, endelig at være færdig.

Jeg har øvet mig på 2 forskellige håropsætninger via youtube, og du kan finde dem her og her.

I juni måned vil jeg følgende…

  • Besøge den uendelige bro på stranden i Aarhus.
  • Købe 2 oppustelige kajakker med plads til 2 personer i hver, så vi kan komme ud at ro lidt, når vi nu skal holde ferie i Danmark.
  • Efter flere år uden farve i håret har jeg nu bestemt mig for, at jeg vil have lyse striber i igen.
  • Besøge Dokk 1 i Aarhus. Det er længe siden, at vi har været der. Og mens vi er der, skal vi selvfølgelig også hen til springvandet Endless connection lidt længere henne på havnen.
  • Invitere mine Arnold Busck kollegaer til gravøl.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i juni måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille butik med de lykkelige slutninger af Jenny Colgan