Final girls af Riley Sager

DIY fodspa til sommerfødder

Et lækkert fodbad er både afslappende og forfriskende, især hvis dine fødder er trætte og ømme. Det er også dejligt med en pedicure, så fødderne ser flotte ud, når du skal i sandalerne, hvilket jo er lige om lidt.

Har du et fodbad, kan du bruge det, hvis ikke kan du bruge en opvaskebalje og lægge glaskugler eller glatte sten i bunden af baljen. De fungere rigtig godt som massage genstande.

  1. Lav et fodbad med lunkent vand og fodbadeolie eller sæbespåner eller body wash, eller badesalt, eller almindeligt groft salt. Sæt baljen med vand ovenpå et håndklæde. Lad fødderne hvile i vandet i 10 minutter. Ikke for længe da fødderne ikke skal opløses, så tørrer huden ud.
  2. Massér en fodscrub rundt på fødderne. Brug en grydesvamp til at massér hæle, trædepuder og andre steder på foden, hvor der sidder hård hud. Fodfil, pimpsten og andre remedier kan skade mere en det gavner, fordi huden vil danne endnu mere hård hud.
  3. Skyl fødderne grundigt i rent lunken vand.
  4. Neglene er nu blødgjorte, og er nemme at klippe ned. De skal klippes lige over. Hvis du klipper dem ned i siderene, er der chance for at få nedgroede eller betændte negle. Skub neglebåndene ned og fil neglene til efterfølgende, så de får en mere blød kant.
  5. Til sidst skal du smøre fødderne ind i fodcreme. Husk at fødderne ikke må pakkes ind i strømper og sko efterfølgende.
  6. Brug lidt negleolie på neglene, så de kan styrke sig.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Final girls af Riley Sager