5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj

Majbøger

I maj måned er der en gammel kending og en ny måske lidt finurlig forfatter på programmet. Begge krimier, og begge med afsæt i Sverige. Den første er en svensk krimidronning, og den anden forfatter fik sit store gennembrud med denne bog.

Se aprilbøger her.

Bag din ryg af Sofie Sarenbrant

For flere år siden læste jeg både Uge 36 og I stedet for dig af denne forfatter. Jeg kunne rigtig godt lide bøgerne, men har aldrig fået læst noget af hende siden. Ikke desto mindre har jeg ofte tænkt på det. Dette er første bog i en ny triologi, så det kan ikke være mere perfekt end at følge med her.

En helt normal familie af Mattias Edvardsson

Denne krimi har et mystisk setup, og lyder lidt anderledes og kedelig. Men på en måde så jeg virkelig får lyst til at læse den. Et mord, en datter, en far som er præst og en mor som er forsvarsadvokat. Mor, far og datter fortæller selv deres historie. Den form for fortælling er jeg ret glad for.

Hvad skal du læse i maj?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj