Sjove lydbøger Luca har lyttet, og kan anbefale

Sakura foaming shower gel fra Rituals

Jeg har altid været stor fan af skønhedsprodukter, og elsker at fordybe mig i et nyt spændende produkt. Men lige præcis shower gel, har aldrig været indenfor den interessante kategori. Jeg har aldrig haft en aha-oplevelse med produktgruppen, og har derfor heller ikke lagt den store interesse deri. Men det er helt bestemt lavet om nu. For denne shower gel hører til i toppen af fantastiske og meget lækre produkter.

Rituals foaming shower gel er fra Sakura serien, og har en duft af kirsebærblomst og økologisk rismælk.

Gelen omdannes til skum, når den kommer i kontakt med vand. Den er drøj i brug, så pas på når du trykker den ud.

Jeg er helt vild med denne shower gel. Flasken er flot, i et pænt, hvidt og enkelt look. Konsistensen er silkeblød, og lækker at smøre kroppen ind i. Jeg elsker den dejlige, søde og vidunderlig duft, og den minder mig om en lækker spaoplevelse. Jeg glæder mig til at skal bruge den i badet hver morgen.

Jeg kan ikke mindes, at jeg har prøvet produkter fra dette mærke før, men jeg glæder mig allerede til at starte et nyt bekendskab og prøve flere.

Denne shower gel kan nemt blive kendt for den dejlige duft, og hører til under skønhedsklassikere, og vil helt sikkert være et produkt, jeg vender tilbage til.

Sakura foaming shower gel fra Rituals ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sjove lydbøger Luca har lyttet, og kan anbefale