Skattejagt - Gratis glæder for børn #21

Sjove lydbøger Luca har lyttet, og kan anbefale

Luca er vild med lydbøger, og lytter til de bøger, hun gerne vil læse, men som virker for tykke eller uoverskuelige. Ofte bladrer hun i bøgerne samtidig, så hun får alle tegningerne med.

Sjove bøger Luca har lyttet, og kan anbefale:

Ternet ninja 2 af Anders Matthesen

Historien var spændende og rigtig sjov. Ternet Ninja kommer tilbage i en pindsvinekrop, og han elsker yoghurt, og så er det jo ikke hver dag, man møder et pindsvin, som kan snakke. TN vil gerne have en anden krop, og Askes mor syr ham en ny dragt. Han er meget utilfreds med, at den ikke er lavet af kashmir, men normalt stof i stedet for. Han synes nu, at han ligner en pige, og det giver lidt bøvl.

Ternet ninja er ligesom han plejer at være, flabet og uforskammet, og bander en del. Aske er til gengæld blevet mere modig.

Philip Eberfrø er ondere end nogensinde før, og derfor går familieferien til Thailand i stedet for Spanien, da Aske og TN skal på mission.

Ternet ninja 2 af Anders Matthesen fra Høst & Søn ♥♥♥♥♥♥

Mugge og vejfesten af Wulffmorgenthaler

Historien er virkelig sjov. Mugge er sjov, og får mange skøre idéer. Mugges far er også lidt skør, og elsker at lave pandekager. Mugges mor prøver at være sød, men er det ikke altid.

Sofia er Mugges bedste ven, og hun er storesøster til de sindsyge femlingerne. De leger nogle lege, der ikke er normalt at lege, fx leger de blade på træer. De har også lavet en katapult og skudt hinanden af ude på vejen.

På deres vej bor også en weirdo. Der er aldrig nogen, der har set ham. Han bliver kaldt weirdoen fra Nakskov, men han kommer ikke fra Nakskov, så det er mærkeligt. Og han ved ikke selv, at han bliver kaldt det.

Mugge og vejfesten af Wulffmorgenthaler fra Gyldendal ♥♥♥♥♥

Anmeldt af Luca 11 år.

Jeg vil anbefale bøgerne til både piger og drenge, som er vilde med skøre og flabede børn. Fra 11 år.

Hvis du kunne lide disse bøger, kan du også læse:

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skattejagt - Gratis glæder for børn #21