Avokadocreme på ristet brød

Sense – Slank med grøn mad af Suzy Wengel

//Reklame - Anmeldereksempler fra Suzy Wengel//

Jeg har drømt, håbet og ventet i 5 år på at Suzy Wengel skulle lave en Sense kogebog kun med grønt, og det er nu en realitet. Suzy Wengel er grundlæggeren af kostprincippet Sense – slank med fornuft. Det er den eneste sunde kostretning jeg nogensinde har kunnet følge. Man kan spise det man plejer, men skal bare dele det anderledes op.

De kommende opskrifter er fra kogebogen, og findes på s. 230 Gulerodshummus og s. 135 Tortillawrap med gulerodshummus. Jeg har dog lavet lidt om, og det er dem, jeg har skrevet her.

Se også andre lækre opskrifter fra bogen som jeg allerede har prøver her og her.

Til 2 personer

Tortillawrap med gulerodshummus s. 135

  • 2 tortillawraps
  • 100 g rød peberfrugt
  • 50 g spidskål
  • 1/2 avokado
  • 50 g spinat
  • 50 g slikærter
  • 125 g gulerodshummus

Lun tortillawrapsene i ovnen på 180 grader, og fordel derefter hummussen på de to wraps.

Skær peberfrugten i stænger, spidskålen i tynde skiver og avokadoen i tern. Steg peberfrugt, spidskål, spinat og slikærter på panden i 10 minutter, til de bliver bløde. Læg grøntsagerne ovenpå hummussen og tilsæt til sidst avokadoen.

Gulerodshummus

  • 250 g blendet kikærter – tørre
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk chiliflager
  • 2 dl kogevand
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1 tsk stødt spidskommen

Skrab gulerødderne og pil løg og hvidløg. Skær grøntsagerne i grove tern og kom dem i gryden sammen med chili og grøntsagsbouillonterning. Kog ingredienserne i 15 minutter. Hæld vandet fra og gem det.

Blend kikærterne og grøntsagerne sammen med to deciliter kogevand, citronsaft, salt og spidskommen. Juster evt konsistensen med mere vand.

Håndfuld 1 + 2 – Gulerod, peberfrugt, spidskål, spinat og slikærter.

Håndfuld 3 – Kikærter

Håndfuld 4 – Tortillawrap

Fedt – Avokado

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere: Grøntsagsbouillon, spidskommen, salt og chiliflager

Kogebogen er fyldt med lækre opskrifter. Ingredienslisten er lige efter mine smagsløg, intet mystisk, jeg ikke kender til. Har man ikke lige en bestemt grønsag til en af retterne, kan man nemt skifte den ud med en anden fra køleskabet. Billederne er flotte og virkelig appetitlige. Jeg får stor lyst til al maden, når jeg læser i bogen.

Den er opbygget på traditionel vis med forretter, hovedretter og desserter, og er inspirerende og lige til at gå til. Noget af det allerbedste ved bogen er, at opskrifterne er nemme og maden smager fantastisk. Bogen er til alle, der er til nemt, lækkert og grønt mad. Det er intet mindre end den bedste kogebog, jeg nogensinde har prøvet og ejet. Jeg er vild med den, og det er nu min nye gurubog. Kunne jeg give flere hjerter til denne kogebog, havde jeg gjort det.

Sense – Slank med grøn mad af Suzy Wengel fra Politikens forlag ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avokadocreme på ristet brød