Apokalypsens engle af Johan Ottosen

Februarbøger

//Reklame – Anmeldereksemplar fra Montagne//

For mig er bøger nogle der får mit tempo ned, får tankerne til at gro, og får mit hjerte til at banke. Og jeg er vild med den følelse. Kender du det?

Se januarbøger her.

Rød tåge af David Garmark

Jeg faldt over denne bog, og synes at den lød spændende. Jeg kan godt lide at blive udfordret med nye forfattere, så det ikke er de samme, jeg læser hver gang. Dette er faktisk anden bog af David Garmark, der nu er på læselisten, og det bliver forhåbenligt et interessant bekendtskab.

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden af Jenny Colgan

Jenny Colgan er en fantastisk forfatter, og skriver de hyggeligste bøger fyldt med romantik og humor. Hun forener hjertevarme med humor og skøn romantik. Dette er bog 2 i serien, og jeg drømmer om at komme tilbage til Mount Polbearne, og nyde livet med det lækreste brød fra det lille bageri på strandpromenaden.

Hvad skal du læse i februar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apokalypsens engle af Johan Ottosen