8 ting jeg gerne vil lære eller blive bedre til

Pasta med pesto

Luca lavede denne ret (hun vil gerne lige krediteres:). Den var nem, let at gå til, nemme ingredienser at håndtere, og så var det meget lækkert at se på, og smagte så skønt. Opskriften er fra Sensekogebogen – Slank med grøn mad. Vi har dog brugt tomatpesto i stedet for spinatpesto.

Til 2 personer

  • 80 g pasta
  • 1 løg
  • 1 tsk. olivenolie
  • 200 g broccoli
  • 1 dåse kikærter
  • 3 håndfulde spinat
  • 200 g grønne ærter
  • 40 g tomatpesto
  • 60 g feta cheasy

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak løget og steg det i olivenolie på panden.

Skær broccoli i buketter og steg dem med på panden. Tilsæt kikærter og steg videre i 10 minutter. Kom spinat på panden og steg, til den er faldet sammen. Tilsæt til sidst ærterne. Bland grønsagerne sammen med den nykogte pasta, og vend til sidst retten i pesto.

Smuldr ost over retten og server.

Håndfuld 1 + 2 – Løg, broccoli, spinat og ærter.

Håndfuld 3 – Kikærter og ost.

Håndfuld 4 – Pasta.

Fedt – Olivenolie og pesto

Mælkeprodukt:

Smagsforstærkere:

Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 ting jeg gerne vil lære eller blive bedre til