Fjendespor af Keld Broksø

Vind – Julekalender med bøger – Vil du være med?

//Sponsoreret//

December venter lige rundt om hjørnet, og det skal fejres. I år laver jeg nemlig en bog-julekalender med en ny bog hver eneste dag frem til d. 24. december.

Hver aften kl.18.30 kommer den pågældende dags bogkalender på Instagram og Facebook, og man kan deltage begge steder til og med næste dag kl.18. Vinderen annonceres allerede i næste dags bogkalenderopslag, og får selvfølgelig også en besked. For at deltage på Instagram skal man følge min profil, og det samme gælder på Facebook. Du må også meget gerne følge min blog på Bloglovin, men det er ikke et krav for at deltage i bogjulekalenderen.

Du kan vinde præmier fra Forlaget Turbine, Forlaget Montagne, Forlaget Alvilda, Forlaget Aronsen, Keld Broksø, Strandberg publishing, Forlaget Grif, Johan Ottosen, Lotte Elmann Wegner, Harper Collins Nordic, Lindhardt & Ringhof, Forlaget Muusmann, Gads forlagDreamlitt, FADL forlag, Politikens Forlag, Grønningen 1 og Egolibris.

Glædelig december lige snart.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjendespor af Keld Broksø