Squashhjul med kikærter

3 lydbøger om management

Jeg elsker lydbøger, og jeg lytter til dem, når jeg kører bil, gør rent, går i bad og hvor det ellers kan lade sige gøre. Jeg er glad for lydbøger, hvilket gør, at jeg får ‘læst’ mange flere bøger, end jeg ville kunne, hvis jeg kun skulle læse rigtigt, og derfor vil jeg også begynde at komme med lydbogsanbefalinger.

3 lydbøger jeg har ‘læst’, og kan anbefale:

Den spirituelle CEO af Erick Thürmer 

Erick Thürmer er CEO i Thürmer Tools, som printer værktøj med 3D. Erick mener, at der er nye tider på vej. Kunstig intelligens vil snart overgå menneskets intelligens, og det vil kræve nytænkning indenfor ledelseskulturen.

Jeg tror på, at denne form for ledelse kan blive det nye sort. Ingen strategi, ingen salgstal, men gå efter din mavefornemmelse og følg din intuition. Vi skal skabe noget og passe godt på vores medarbejdere. Vi skal skrue ned for støjen og finde den grundlæggende ro.

Thürmer arbejder helst med unge mennesker. De kender ikke til begrænsninger, men ser altid muligheder, og prøver sig frem.

Den spirituelle CEO af Erick Thürmer fra Peoples Press ♥♥♥♥♥

Sign up af Andreas Dirksen 

Andreas Dirksen er kendt som abonnementskongen, og står bl.a. bag Plusbog. Bogen indeholder alt om, hvordan man starter en abonnementsordning, og der er rig mulighed for at gå igang. Det boomer i USA med abonnementsordninger, og loftet er ikke nået endnu. Det samme gælder selvfølgelig i Danmark.

Nogle af de mange gode råd lyder som følgende:

  • Reklamer ikke for medlemskabet, men for værdien af medlemsskabet.
  • Medlemmer som er loyale, skal belønnes hele tiden. Det er vigtigt for at holde på dem.
  • Ambassadører er meget vigtige.
  • Plusbog lavede en tv reklame op til jul, og blev fuldstændig lagt ned. De kunne slet ikke følge med de ordre, der tikkede ind. Derfor vær obs på flaskehalse.

Med abonnementsordninger tjener man ikke penge her og nu, men på sigt.

Sign up af Andreas Dirksen fra Peoples Press ♥♥♥♥♥

Hjernesmart ledelse af Anette Prehn

Hvem der bare forstod hjernens spilleregler. Så ville jobbet som leder (eller for den sags skyld som menneske) helt sikkert være nemmere. Anette Prehn fortæller her, hvordan du skal forstå hjernens amygdala og arbejde med den, ikke mod den. Ellers bliver den din modspiller, og vil dræne både dig, din virksomhed og din medarbejder.

Amygdala er et lille område i hjernens tindingelap, som bl.a håndterer frygt og forsvarsreaktioner. Og det har betydning for vores præstationer, velvære og samspil med andre. Fx de menesker der har størst autoritet i en gruppe, deres humør smitter mest. Denne lille sætning har jo en kæmpe stor betydning, hvis man bare vidste det.

Man skal holde tungen lige i munden, for at forstå hvad det handler om, hvis man ikke kender til hjernens funktioner eller begreberne i forvejen.

Hjernesmart ledelse af Anette Prehn fra Peoples Press ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashhjul med kikærter