Drengen fra krematorium D af Henriette Rostrup

Bodycreme fra Ecooking

Min hud er meget tørstig, og bliver let tør og dehydreret. Derfor stræber jeg hele tiden efter at finde gode bodycremer, som gør min hud fugtmættet, beskyttet og pæn.

Denne creme indeholder fugtmagneten glycerin, som hjælper med at binde fugten i huden, og plejer hudbarrieren med gode fedtstoffer. Den indeholder ingredienser som er økologisk dyrkede. Den ene er morgenfrue, som plejer og lindrer beskadiget og udsat hud, samt virker helende, og er god for kløende hud. Den anden er mandelolie, som er fugtgivende og modvirker tørhed.

Cremen er både vegansk og dermatologisk testet.

Cremen har en dejlig neutral duft, og gør huden blød og fugtig. Den har en perfekt konsistens, der er nem at arbejde med, og trænger nemt ind i huden. Den fedter ikke, og virker som den skal. Så har du lidt grå og trist hud, så prøv den.

På alle produkterne står indholdet på dansk med store bogstaver, så det er nemt at finde rundt i. Jeg har haft flere produkter, hvor jeg ikke engang ved, hvad der er i bøtten, fordi jeg ikke forstår, det der står på etiketten. Det er også tydeligt markeret, om det er parfumefri eller ej. Så Thumbs up til det. Det er jeg ret vild med.

Og så kan man gemme plastikbøtten til småting bagefter.

Jeg har lige købt deres roll on, og glæder mig til at se, om den også virker efter hensigten.

Læs også om Ecookings andre produkter her og her.

Bodycreme fra Ecooking ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drengen fra krematorium D af Henriette Rostrup