Drømmehviskerne af T.M. Palshof

Septemberbøger

//Reklame - Anmeldereksemplar fra Keld Broksø//

Hvad læser i? Har i nogle gode tips til spændende bøger, så kommenter gerne. Sommetider har jeg brug for nyt imput, og jeg er altid åben for at læse noget, jeg aldrig selv ville have valgt. Dog skal der altså noget til for at begejstre mig, så det er trods alt ikke alt, der slipper gennem nåleøjet, og som jeg finder anbefalelsesværdig.

Se augustbøger her.

Findes der en, findes der flere af Mhairi McFarlane fra HarperCollins Nordic

Jeg har allerede delt, hvor begejstret jeg er for Mcfarlane, så det er selvfølgelig givet, at jeg skal læse endnu en af hendes bøger. Det er hyggeligt, morsomt og helt vidunderlig læsning, og jeg glæder mig til gensynet med forfatterens univers.

Fjendespor af Keld Broksø fra Ambush Books

Hvor Mcfarlane er feel good, er det her mere råt og barskt. Når det kommer til krimier, er jeg ikke til alt det der hverdagsnusseri, men mere til den skarpe og grumme krimistil hvor der er fuld fart over feltet hele tiden, og det håber, og tror jeg, at denne krimi kan.

Hvad skal du læse i september måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmehviskerne af T.M. Palshof