Ovnbagt squash med æg og ost

Drømmehviskerne af T.M. Palshof

Jeg har længe glædet mig til denne historie. Den første bog i Sommerfugleklanen sluttede ikke med en cliffhanger, men jeg blev bare sindsyg spændt på at vide, hvad der skulle ske med Tristan & Clara, som fik vendt op og ned på hele deres liv.

Historien fortsætter hvor den sidste bog slap. Tristan og Clara har dedikeret sig fuldt ud til Sommerfugleklanen, som er en hemmelig, verdens omspændende bevægelse. De arbejder derfor ikke som CIA-agenter mere, og er af den grund eftersøgt af CIA.

På en gård i Sverige er klanen i gang med at iværksætte endnu et tiltag for at redde verden. Tristan og Clara er nøglepersonerne i den plan, som skal foregå både i Frankrig og Iran. Clara bliver oplært i hvisketeknikken, mens Tristan skal ud i den iranske ørken, for at løse et ældgammelt mysterium.

Da Tristan når frem til sit bestemmelsessted bliver han konfronteret med sin fortid, og den oplevelse får ham til at tvivle på klanens plan.

Jeg fandt hele historien meget raffineret og spændende, og kunne godt lide at selv de mindste ting havde en betydning i det store billede. Plottet er langt større, end man lige tror, og der skal mange brikker til for at samle hele puslespillet.

Jeg elskede Tristan og Claras styrke og ‘tykke hud’, og hvordan de kom videre hele tiden, trods alt de havde imod sig. Det er som om, at de kender hinanden på et dybere plan, og hele tiden ved, hvad der skal til, for at de sammen kan finde endnu en brik til puslespillet.

Jeg kunne godt lide historien hen mod slutningen, som foregår på bjerget. Det passede mig fint, at Tristans oplevelse ikke var skåret ud i pap, men lå fint og flimrede mellem linjerne. Jeg kunne til gengæld ikke lade være med at være trist over Pouls måde at afslutte det hele på.

Det bliver spændende at læse mere om, hvor Tristan og Claras eventyr bringer dem hen i næste bog, og hvordan det kommer til at gå med Martin.

Drømmehviskerne af T.M. Palshof fra Politikens forlag ♥♥♥♥

Læs også anmeldelsen af Sommerfugleklanen her.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt squash med æg og ost