Makeup inspiration hos MAC

Ovnbagt squash med æg og ost

Vi har lige hentet 3 squash på en gård i nærheden, som reklamerede med at de havde alt for mange, og man bare kunne komme forbi og hente nogle gratis. Så vi hentede 3 stk, og lavede derfor denne lækre ret.

Til 4 personer

  • 750 g squash
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. persille
  • 2 spsk. basilikum
  • Peber
  • 1 dl. græsk yoghurt
  • 4 æg
  • 100 g revet cheddar ost

Skær squash i skiver, og hak derefter løg og hvidløg. Svits løg i olivenolie, til de er klare. Tilsæt squash, hvidløg og krydderier og svits i 2 til 3 minutter ved høj varme. Tænd ovnen på 175 grader. Hæld squashskiver i et oliesmurt ovnfast fad. Pisk græsk yoghurt og æg sammen. Tilsæt revet ost, og hæld æggemassen over grønsagerne.

Sæt faddet midt i ovnen i 20 – 30 minutter, til æggemassen er stivnet og overfladen er gylden. Sluk for ovnen 10 minutter før retten er færdig. Drys hakket persille over ved servering.

Håndfuld 1 + 2 – Squash, løg og hvidløg.

Håndfuld 3 – Æg.

Håndfuld 4 – Pommes frites.

Fedt – Ost og olivenolie.

Mælkeprodukt: Græsk yoghurt.

Smagsforstærkere: Basilikum, persille, salt og peber.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup inspiration hos MAC