Augustbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i august

August er lig med back to work og ferieslut, men der er heldigvis stadig sommer, selvom der kommer en del regn. Kalenderen er fuld af sommerlige aktiviteter og ting at gøre udendørs, for vi trækker sommer- og feriefornemmelserne, lige så længe vi kan.

Jeg var til fernisering på Aros. Lucas sommerkunstskolehold udstillede, da ugen var slut. Det var rigtig godt, og meget interessant hvordan de havde arbejdet med skrald, naturen og lyset. Både Luca og veninden var meget begejstrede for ugens forløb, og ønsker begge at komme afsted igen næste år.

Vi holdt ferie i Mijas, Andalusien i Spanien. Jeg er vild med Spanien, og det var den bedste ferie, vi længe har haft. Vi havde lejet en bil, boede i en privat lejlighed, og havde poolen helt for os selv. Det var så skønt, og du kan læse mere om vores oplevelser her.

Vores terrasse med den smukkeste udsigt.

Stranden i Marbella.

Et besøg i Den Gamle By i Aarhus bragte os tilbage til gamle dage, med alt hvad der dertil hører.

Jens og børnene plukkede jordbær hos Ellengård. Godt nok fik de lidt med hjem, men sæsonen er åbenbart slut, så der var ingen store, røde og lækre bær tilbage. Næste år må vi være ude i bedre tid.

Vores kanotur på Gudenåen nåede ikke at blive en realitet. Og i mellemtiden har vi bestemt os for at prøve kajak i stedet for.

I august måned vil jeg følgende…

  • Prøve at padle på et SUP board sammen med Luca. Jeg har fundet et sted ved Bønnerup strand, hvor man kan prøve. Dette punkt er også med her.
  • Til dansk/amerikansk bryllup i København. Festen holdes på Almanak som er ejet af Claus Meyer. Det glæder jeg mig meget til at opleve.
  • Finde et sted hvor jeg kan få en personlig makeup konsultation, da jeg trænger til ny inspiration til makeup og vejledning til produkter og farver.
  • Forbi Gorms mens jeg er i København, og have en lækker pizza.
  • Besøge Håndværksmuseet i Randers sammen med Luca.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i august måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Augustbøger