Grøn gryde

7 steder at opleve i Andalusien

Valget af sommerferie faldt i år på Spanien, nærmere betegnet Mijas i Andalusien. Spanien er nemlig vores favorit ferieland, og vi havde lejet en privat lejlighed.

Jeg har listet steder nedenfor, som vi besøgte. Vi nåede ikke alverden, da ferie for os også er hygge, afslapning og tid til at bade, spille og læse.

Fuengirola

1) Fuengirola Zoologisk have er en af de nyeste i Europa. Det er en hyggelig oase midt i byen, fyldt med alverdens dyr som flagermus, løver, krokodiller og mystiske dyr vi ikke havde se i virkeligheden før. Bestemt et besøg værd.

2) Shoppingcentret Miramar har mange forskellige butikker og spisesteder. Plus et stort varehus og masser af parkeringsmuligheder.

3) Byen har en smuk og 7 km lang strandpromenade, som er populær blandt børnefamilier pga lavvande. Her er fyldt med restauranter, og udsigten er vidunderlig.

Cabopino

4) Andys Beach er en hyggelig lille strand med masser af atmosfære. Man kan købe mad og drinks, få en omgang massage og en hoppetur på trampolinerne. Det er også muligt, at gå en tur langs træpromenaden der snor sig ind i den dejlige natur.

Marbella

5) Shoppingcentet La Cañada er super flot med lækre butikker. Det er større og pænere, og har flere butikker end det første (Miramar). Her ligger også et stort varehus.

6) I lystbådehavnen Puerto Banús ligger den ene store luksus yacht efter den anden.

7) Og på havnepromenaden finder man alle de store tøjmærker så som Dior, Gucci, Louis Vuitton og mange flere. I selvsamme gade kører den ene flotte bil forbi efter den anden. Både Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini osv.

Vi har altid sværget til charterrejser, men det er slut nu. Der er en mere afslappet følelse over, at have bil hele ugen og bo i en privat lejlighed, hvor man kan være sin helt egen.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn gryde