5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli

Julibøger

// Reklame - Anmeldereksemplar fra Turbine & Lotte Elmann Wegner//

Inden længe går turen til solkysten, og jeg har nøje udvalgt mine rejsemakkere til turen. De skal både med i flyet og bilen, til stranden, ved poolen og på altanen.

Se junibøger her.

Livet du efterlod af Lotte Elmann Wegner

Lotte var også med på ferie sidste sommer, og nu er hun inviteret igen. Jeg var vild med hendes første bog Er her nogen, og håber stadigvæk på en to’er. Men i mellemtiden vil jeg glæde mig til at læse Livet du efterlod, og jeg satser på, at den er lige så god.

De fortabtes breve af Brigid Kemmerer

En gang imellem vælger jeg en bog af en forfatter, jeg ikke kender, for at få en anderledes læseoplevelse. Brigid Kemmerer er nomineret til Rita Award 2018 og Buxtehuder Bulle Award 2018. Desuden har bogen fået gode anmeldelser, og det tegner jo godt.

Hvad skal du læse i juli måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i juli