Det gyldne bur af Camilla Läckberg

Øster Bjerregrav aktivitetspark – Gratis glæder for børn #15

Endnu et skønt sted at tage familien med hen. Dejlig aktivitetspark med masser af leg, hygge og sjove oplevelser. Og så ligger parken kun 10 minutters kørsel, fra hvor vi bor.

Det første man bliver mødt af, er et stort flot næsehorn. Og det første Matti gjorde, var at hoppe op på dyret. Der findes også en elefant, en panda og en flodhest. Dyrene gør altså bare parken en lille smule hyggeligere.

I skaterparken kan man cykle, løbe på rulleskøjter eller skateboard, og lave seje tricks.

Bevægelsesbjerget er en lille bakke hvor der i toppen findes to små trampoliner. Rundt i det bløde underlag er der lavet tal og bogstaver, samt matematiktegnene +, -, * og /. Forneden af bakken står der et armgangsstativ, kolbøttestænger og balancebomme.

Ved siden af bevægelsesbjerget kan der spilles basket ball.

Og i modsat ende er asfalten udvidet med mulighed for længdespring i graven.

Mellem bakken og Tarzan banen står der 3 vippedyr formet som surfbræt, hvor balancen kan udfordres især af de små.

Der findes et stort madpakkehus med god udsigt til hele legepladsen. I huset er der borde og bænke, og stikkontakt hvis man skal bruge strøm til maden eller mobilen.

På selve legepladsen findes to store klatretårne med rutschebaner, klatrenet, en smal bro og fantastisk udsigt. Yderligere er der gyngestativ, vippe, vippedyr og snurretop. På de to små bakker her, er der også trampoliner.

Den elektroniske bevægelsespark er et område med søjler, der tænder og slukker farvet lys i toppen. Vi kunne ikke regne ud, hvordan det fungerede, men udfordringen er at røre ved lyset, når det tændes. En øvelse der bringer sveden frem på panden.

Den lille legeplads som ligger lige ved siden af den store.

Parken ligger lige bag ved Hallen i Øster Bjerregrav, hvor der også findes parkeringsplads. Desuden har hallens toilet altid åben, hvis der skulle være brug for det. Iøvrigt har banen handicapvenlig indgang.

Parken er bestemt anbefalelsesværdig og et besøg værd.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gyldne bur af Camilla Läckberg