Kikærtekarry med spinat og ærter
Denne gryderet smager mega godt, og er nem at lave. Den er ikke stærk, hvilket er perfekt til mig, men du kan jo tilsætte ekstra karry, hvis du ønsker den smager af mere. Jeg serverer ris til, men er sikker på, at brød også vil være lækkert.
Til 2 personer
- 150 g kikærter
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 2 tsk Karry
- 250 g flåede tomater
- 100 g squash
- 100 g grønne ærter
- 100 spinat
- 1/2 peberfrugt
- 1 spsk fløde
Skyl og rens alle grønsager. Snit løg og hvidløg fint, og steg dem klare i smør på panden. Smag til med salt og karry. Tilsæt kikærter og steg i 5 minutter. Tilsæt derefter flåede tomater, squash, spinat og peberfrugt og lad det stege i yderligere 10 minutter. Tilsæt 1 dl vand og fløde og lad sovsen koge tyk. Tilsæt ærterne lige inden servering.
Håndfuld 1 + 2 – Løg, flåede tomater, squash, grønne ærter, peberfrugt og spinat.
Håndfuld 3 – Kikærter.
Håndfuld 4 – Ris.
Fedt – Fløde.
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Karry og hvidløg.
/Janni
Ingen kommentarer endnu