5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj

Majbøger

Jeg er kommet i underskud af kærlighedshistorier, og har derfor en med i denne måned. Jeg har ikke flere i læsebunken, så min mission i den kommende tid er at få skaffet nogle flere kærlighedsromaner, så der kommer lidt adspredelse til alle krimierne.

Se aprilbøger her.

Det gyldne bur af Camilla Läckberg

Jeg har læst alt af Camilla Läckberg. Hun skriver fantastisk, og spændingsniveauet er højt. Denne gang har hun skrevet en ny serie. Historien foregår stadig i Fjällbacka, og vi følger nu Faye, som har den perfekte mand, en dejlig datter og en lækker lejlighed. Alt er ikke som det ser ud til, og da Fayes mand er utro, begynder hun at planlægge en grusom hævn.

Du må aldrig glemme mig af Mhairi McFarlane

Det er først for nyligt, at jeg har fået øjnene op for Mhairi McFarlane. Det er altså pokkers god underholdning godt krydret med kærlighed, og det er jeg ret vild med. Georgina er lige blevet fyret. Hun tager hjem og finder sin komiker-kæreste i sengen med en anden. Hun finder hurtigt et nyt job, og hendes nye chef er hendes store kærlighed fra skoletiden. Ikke nok med dét, er hendes komiker-ex begyndt at underholde med detaljer fra deres forliste forhold.

Hvad skal du læse i maj?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i maj