Butterdej med peberfrugt
Da jeg var ung, var min yndlingsret butterdej med fyld. Altså en lækker, sprød sag med masser af pikantost. Siden da har jeg holdt den i glemmebogen, altså lige indtil jeg så en butterdejsopskrift med feta. Derfor har vi nu bagt butterdej med peberfrugt i påsken, og det blev helt og aldeles vellykket.
Til 3 personer
- 3 plader frossen butterdej
- 1 peberfrugt
- 100 g kikærter
- 100 g gul pikantost
- Karse til pynt
Tænd ovnen på 175 grader. Rul de 3 butterdejsplader tynde. Del peberfrugten i 3 dele. Læg et stykke peberfrugt på hver butterdejsplade. Fyld peberfrugten op med kikærter og smør den godt med pikantost. Tag alle fire hjørner af dejen og luk toppen om peberfrugten.
Bag pakkerne i ovnen i 20 minutter.
Håndfuld 1 + 2 – Peberfrugt.
Håndfuld 3 – Kikærter.
Håndfuld 4 – Butterdej.
Fedt – Pikantost.
Mælkeprodukt:
Smagsforstærkere: Karse.
/Janni
Ingen kommentarer endnu