5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april

Aprilbøger

Hvis du savner inspiration, og gerne vil udfordres, så du ikke altid læser de samme forfattere eller den samme genre, kan du finde inspiration her, hvor jeg hver måned anbefaler 2 til 3 nye bøger, som jeg gerne selv vil læse.

Se martsbøger her.

Smaragdsliberen af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Jeg har aldrig læst noget af Anne-Cathrine Riebnitzsky, men har fået denne bog. Den lyder spændende, så nu får hun en chance, og jeg er meget spændt.

Lazarus af Lars Kepler

Jeg elsker denne serie, og Lazarus er nummer 7 bog om Joona Linna. Det er en virkelig hårdkogt kriminalserie, og til tider tør jeg ikke læse i bøgerne, når der er mørkt. Alligevel glæder jeg mig til et godt lille gys og en god historie.

Hvad skal du læse i april?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i april