5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar

Januarbøger

Et nyt år skal selvfølgelig også starte med en ny interesse for bæredygtighed, og en bog af en ny forfatter som jeg ikke kender.

Se decemberbøger her.

Good me bad me af Ali Land fra Turbine

Dette er en psykologisk thriller. Denne type bøger er altid vildt spændende, men det kræver også, at man holder tungen lige i munden, for det kan ofte være svært at følge med. Bare jeg læser titlen på denne bog, glæder jeg mig allerede til at komme igang.

Bæredygtig livsstil af Calina Leonhardt fra Peoples Press

Da jeg er begyndt at interessere mig mere for bæredygtighed, skal jeg selvfølgelig også læse om det, så jeg kan lære noget, og få nogle gode fif og masser af eksempler. Forfatteren Calina har været storforbruger (hvilket jeg er nu), men lever nu et minimalistisk liv. Det bliver spændende at læse om.

Hvad skal du læse i januar?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i januar