5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i december

Decemberbøger

Sidste måned i dette år, og de sidste bøger der lige når at komme med i læsebunken.

Jeg føler selv ikke, at jeg har fået læst alle de bøger, jeg gerne ville her i 2018, og læsebunken er stadig stor. Men heldigvis venter et nyt år lige rundt om hjørnet og masser af ny tid til at læse.

Se novemberbøger her.

Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock

Lige siden jeg læste Ligblomsten, har jeg glædet mig vildt meget til også at læse Mercedes-snittet. Jeg var ret vild med Ligblomsten, så jeg har meget store forventninger til denne bog, som er nummer 2 i serien om journalisten Heloise Kaldan. Og så er der endda en tredje bog undervejs.

De 7 dødssynder af Hans Petter Hougen, Bent Isager-Nielsen og Stine Bolther

På et forlagsbesøg hos Lindhardt & Ringhof hørte jeg Stine Bolther & Bent Isager-Nielsen fortælle om denne bog, som handler om efterforskningsarbejde af danske og udenlandske kriminalsager. Den lød rigtig spændende og interessant, og handler om de 7 dødssynder hovmod, griskhed, begær, misundelse, fråseri, vrede og dovenskab, der får folk til at begå forbrydelser.

Hvad skal du læse i december?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i december