Novemberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i november

Julen nærmer sig og hyggen er så småt startet. Vi glæder os til at julehygge, se juleudsmykning alle steder og nyde den smukke natur. Og så glæder vi os selvfølgelig til at se noget sne.

Børnene har bagt boller og lavet varm cacao med flødeskum. Næste gang skal vi helt sikkert have skumfiduser til. Og så har vi fået blod på tanden, til at skal bage noget mere. Der smager så godt, er vildt lækkert, og så ved man, hvad maden indeholder.

Vi var i biografen i efterårsferien. Begge børn ville gerne se ‘De utrolige 2’, så vi så alle sammen samme film. Det er bare så hyggeligt og skønt at gå i biografen. Stemningen, popcornene og selvfølgelig filmen.

Vi fik ikke besøgt Fussingø slot. Glemte det fuldstændigt. Så den må vi have tilgode.

Jeg er begyndt at træne igen. Jeg har altid styrketrænet især armene, men også ben. Efter diskusprolaps skal jeg nu træne kroppens svageste led, så som ryggen, lænden, maven og bugen. Så nu træner jeg hver dag hjemme og nogle gange i fitnesscentret.

Og så har vi fået solgt en del ud af ting og sager, vi ikke bruger. Det er virkelig en nydelse, at komme af med noget som man ikke bruger. Det kan varmt anbefales.

I november måned vil jeg følgende…

  • Prøve Pilates som styrker både små og store muskler, og kommer hele kroppen rundt.
  • Fejre Luca, som fylder 10 år.
  • Finde udendørs julelys frem og pynte op i haven.
  • På hyggetur til Aarhus med Luca + veninde og mor. I stedet for at holde fødselsdag for klassen, bruger vi pengene på en hyggedag med bedsteveninden og hendes mor.
  • Begynde at finde på ønsker og lave ønskeseddel.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i November måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novemberbøger