Oktoberbøger

5 ting der skal gøre mit liv lidt bedre i oktober

Så er vi nået til oktober måned, og her går det ikke så godt. Siden sidst har jeg fået konstateret en diskusprolaps i lænden og slidgigtforandringer i ryggen. Det sætter jo ligesom en dæmper, på alt det jeg gerne vil lave og opleve, men ikke desto mindre prøver jeg, bare i en mindre aktiv grad.

Vi har været i sommerhus i Saltum. Vi elsker huset og stedet. Det er så skønt. Vi slappede mest af, men var også på små ture og ved stranden. Jens, Luca og Matti var en tur i vandet, mens jeg stod på land og så på, i alt mit varme tøj.

Den nye Netflixserie jeg er begyndt på er White Collar. Den handler om Neal Caffrey, som er storsvindler og FBI-agenten Peter Burke og deres utraditionelle samarbejde, hvor de på snedig vis jagter forbrydere. Serien er fyldt med interessante karakterer, overraskende twists og så er den sindsyg spændende.

Jeg er startet på efteruddannelse på KEA i Hellerup. Jeg havde glædet mig, og det var endnu mere spændende, end jeg have håbet på. Første fag er konceptstyring i detailhandlen, og jeg glæder mig allerede til næste gang.

Jeg nåede også at købe et par nye lækre støvletter fra Tommy Hilfiger. De passer til alt, og er gode at gå i.

Vi nåede ikke at spise på Cetini i Randers, men det står stadig højt på min liste, så måske det bliver i efterårsferien.

I oktober måned vil jeg følgende…

  • Holde efterårsferie og i biografen med børnene. Jeg tror, at vi bliver nød til at dele os op denne gang, så Luca kan få lov til at se en rigtig film, måske Iqbal og den indiske juvel, og Matti skal sikkert se Smallfoot.
  • Besøge Fussingø slot i efterårsferien. Der er børneaktiviteter som træværksted, pileflet, maleværksted, kreaværksted m. natur og pandekager over bål. Lige noget for børnene. Det bliver spændende.
  • Bage franskbrød eller boller og lave varmt cacao med flødeskum til. Jeg har bestemt mig for, at jeg vil begynde at bage engang imellem. Jeg har aldrig været den store bager, men det skal prøves nu.
  • Begynde at træne igen. Jeg har holdt pause, da jeg ikke vidste hvad der skete med min ryg. Men nu skal den trænes op igen, og jeg skal have lagt et nyt program.
  • Sælge ud af tøj, legetøj og andre ting og sager.

Hvad går du og drømmer om, der skal ske i oktober måned?

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktoberbøger